SP2B E-PIR Фасадни Панели со видлив спој

image4

 Со својот мал коефициент на топлинска спроводливост и херметички заеднички дизајн, овој полиизоцианурат (PIR) нуди огромна заштеда на трошоци за греење

Апликации:

Надворешни ѕидови
Внатрешни ѕидови
Тавани


Погледнете ги техничките информации за овие панели на доленаведениот линк.


SP2B E-PIR

SP2D E-PIR Фасадни Панели со скриен спој

image5

Со својот мал коефициент на топлинска спроводливост и херметички прикриен дизајн за фиксирање, овој панел со полиизоцијанурат (PIR) изолација нуди значителни заштеди за трошоците за греење.


Благодарение на скриениот начин на фиксирање, овој панел овозможува дизајнирање на фасади со значително помалку лајсни од стандардните фиксни панели.


Погледнете ги техничките информации за овие панели на доленаведениот линк.

SP2D E-PIR

SPF E-PIR Фасадни Панели - специјален дизајн со скриен спој

image6

 Со својот специфичен површински профил и сокриен фиксиран дизајн на зглобот, овој архитектонски полиизоцианурат (PIR) се издвојува во однос на стандардните зид и кров системи. Благодарение на неговиот мал коефициент на топлинска спроводливост и херметички заеднички дизајн, овој енергетски ефикасен.

Апликација:

Надворешни ѕидови. 


Погледнете ги техничките информации за овие панели на доленаведениот линк.SPF E-PIR

SP2C E-PIR Кровен Панел

image7

Со својот мал коефициент на топлинска спроводливост (PIR јадро (λD = 0,022W / mK)) и херметички заеднички дизајн, овој енергетски ефикасен и тенок панел нуди значителни заштеди за трошоците за товар и собранието.


Апликација:


Кровна конструкција


Погледнете го доленаведениот линк за повеќе информации за овој панел


SP2C E-PIR

SP2C E-PIR AGRIPRO Кровен Панел

image8

Со своите оптимизирани технички карактеристики, овој полиизоцијанурат (PIR) панел е идеално решение за земјоделски објекти. Овој панел има одлични термички изолациони својства и е достапен со новиот Ruukki Csafe ™ слој за висока функционалност и лесно одржување. Во споредба со традиционалните премази со сендвич панел, новиот слој Ruukki Csafe нуди:


Подобра отпорност на гребење

Подобра отпорност на корозија

Подобра отпорност на нечистотија

Подобра UV отпорност

Подобра хемиска отпорност


Апликации:

Кровна конструкција Агро Фарми и Магацини


Погледнете го доленаведениот линк за повеќе информации за овој панелSP2C E-PIR AGRIPRO

SP2B E-PIR AGRIPRO Ѕиден Панел

image9

Со своите оптимизирани технички карактеристики, овој полиизоцијанурат (PIR) панел е идеално решение за земјоделски објекти. Овој панел има одлични термички изолациони својства и е достапен со новиот Ruukki Csafe ™ слој за висока функционалност и лесно одржување. Во споредба со традиционалните премази со сендвич панел, новиот слој Ruukki Csafe нуди:


Подобра отпорност на гребење

Подобра отпорност на корозија

Подобра отпорност на нечистотија

Подобра UV отпорност

Подобра хемиска отпорност


Апликации:

Надворешни ѕидови и 

внатрешни ѕидови на Агро Фарми и други Земјоделски објекти


Погледнете го доленаведениот линк за повеќе информации за овој панел.


SP2B E-PIR AGRIPRO