SPA E LIFE FOR EXTERNAL WALL

image6

 Со исклучително висока рециклирачка содржина, овој одржлив панел ја минимизира употребата на суровини и енергија. Овој панел може повторно да се користи и целосно да се рециклира.

Тоа е идеално решение за фасади со високи барања за одржливост.

Овој тип на панел е отпорен на натрапници во согласност со SSF 1047, класа 2

Апликација:

Надворешни ѕидови (стандарден фикс).  

Погледнете ги техничките информации со следење на доленаведениот линк.


SPA E LIFE

SPA E LIFE ENERGY

image7

 Со исклучително висока рециклирачка содржина, овој одржлив панел ја минимизира употребата на суровини и енергија. Нашиот панел може повторно да се користи и целосно да се рециклира.

Овој прецизно изработен панел има многу тесни толеранции за производство и има специјални дихтунзи во зглобовите за да обезбеди одличен херметички спој. И двете се резултат на исклучително висока енергетска ефикасност.

Тоа е идеално решение за фасади со високи барања за одржливост и енергетска ефикасност.

Овој тип на панел е отпорен на натрапници во согласност со SSF 1047, класа 2 


Апликација:

Надворешни ѕидови (стандарден фикс).  

Погледнете ги техничките информации со следење на доленаведениот линк.


SPA E LIFE ENERGY