SPB W ENERGY

image2

Овој прецизно изработен панел има многу тесни толеранции за производство и има специјални дихтунзи во зглобовите за да обезбеди одлична неиздржливост. И двете се резултат на исклучително висока енергетска ефикасност.  


Тоj е идеално решение за фасади со високи барања за енергетска ефикасност и отпорност на пожар. Посетете го следниов линк за повеќе информации и технички спецификации за SPB W

SP2D W ENERGY

image3

    Со својата незапалива структурална минерална волна, овој панел добро ги апсорбира бучавата, обезбедува одлична топлинска изолација и е исклучително огноотпорен.

Тоа е идеално решение за фасади со високи барања за енергетска ефикасност, отпорност на пожар, сила и архитектонски изглед.

Благодарение на скриениот начин на фиксирање, овој панел овозможува монтажа со помалку споеви. Посетете го следниот линк за RUUKKI SP2D W

SPC W

image4

 Со својата не-запалива структура од минерална волна, овој панел ја апсорбира бучавата одлично, обезбедува одлична топлинска изолација и е исклучително безбеден од дејство на оган.

Тој е идеално решение за кровови со високи барања за отпорност на пожар и сила.


Посетете го следниов линк за повеќе информации и технички спецификации  RUUKKI SPC W