SP2E E-PIR FOR COLD STORAGES

image2

 Со својот мал коефициент на топлинска спроводливост и херметички дизајн на зглобовите, во комбинација со достапни дебелини до 200mm, овој полиизоцианурат (PIR) панел е идеално решение за ладилни комори.

Апликации:

Надворешни ѕидови
Ладилници. Погледнете ги техничките информации со следење на доленаведениот линк.


SP2E E-PIR COLD STORAGE

SP2E X-PIR FOR COLD STORAGE

image3

 Овој PIR  панел комбинира мал коефициент на топлинска спроводливост и добра отпорност на оган.

Тој е идеално решение за ладилници, како и за фасади со строги барања за енергетска ефикасност и заштита од пожари.

Апликации:

Ладилни Комори
Надворешни ѕидови. Погледнете ги техничките информации со следење на доленаведениот линк.


SP2E X-PIR COLD STORAGE