Структурно Носечки Лим T130М– 75L-930

image5

Микропрофилираните горни и долна фланша и опционалната челична конструкција со висока јачина го прават T130M носечки лист најсилниот лист за носење во својата класа. Силата на микропрофилираниот T130M е потврдена со тестови, кои покажуваат до 20% зголемување на моментниот капацитет во споредба со традиционалните не-микропрофилирани носечки листови со слична висина. За оптимално структурно димензионирање, користете го софтверот за димензионирање на кровот Ruukki, Poimu.


T130M е наменет за покривни конструкции со распони над 5 метри.

Каталог за T130M-75L-930

Структурно Носечки Лим T153-40L-840

image6

Висината и оптималната геометрија на T153 го прави најсилниот носечки лист во нашето портфолио.


За оптимално структурно димензионирање, користете го софтверот за димензионирање на кровот Ruukki, Poimu.


T153 е наменет за покривни конструкции со распони над 5 метри.

КАТАЛОГ ЗА T153 – 40L-840

Структурно Носечки Лим T45-30L-905

image7

Оптималната геометрија на T45 овозможува економични кровни структури за разумни распони.


За оптимално структурно димензионирање, користете софтвер Ruukki's dimensionin, Poimu.


T45 е наменет за покривни конструкции со распони помали од 3.5m

КАТАЛОГ ЗА T45-30L-905

Структурно Носечки Лим T70 – 57L-1058

image8

Оптималната геометрија на T70 овозможува економични покривни конструкции за разумни распони.

За оптимално структурно димензионирање, користете софтвер Ruukki's dimensioning, Poimu. T70 е наменет за покривни конструкции со распони помали од 5 метри.

КАТАЛОГ ЗА T70-57L-1058

COMP DECK CS48-36-750

image9

Композитен профил Ruukki CS48-36-750 е наменет да се користи како засилување на бетонски плочи. За време на лиење на бетонот листот служи како кофраж, Steelcomp може да се користи како таванска површина под плочата поради неговиот естетски дизајн, и ја исклучува потребата од правење на таван на долниот дел на бетонската плоча.

КАТАЛОГ ЗА CS48-36-750

Полукружен Носечки Лим T45-30L-905

image10

Како еден од малкуте производители на носечки лимови на пазарот, ние нудиме мазни и заоблени профилирани лимови за заоблени структури. Овој производ овозможува закривени конструкции и површини за покриви и фасади.

КАТАЛОГ ЗА T45-30L-905