Низок профил T15-115-1134

image5

Ниските профилирани листови се наменети за фасади на комерцијални и индустриски објекти и внатрешни облоги. Лесно и брзо се монтираат, ниско профилирани листови се совршен избор кога се клучни и брзината на конструкцијата и функционалноста.

КАТАЛОГ ЗА T15-115-1134

Низок профил T20-72(29)-1095

Т20-72-1095

 Ниските профилирани листови се наменети за фасади на комерцијални и индустриски објекти и внатрешни облоги. Лесно и брзо се монтираат, ниско профилирани листови се совршен избор кога се клучни и брзината на конструкцијата и функционалноста. 

каталог за T20-72(29)-1095

Низок Профил T35-119(40)-1035

T35-119(40)-1035

каталог за T35-119(40)-1035

Низок Профил T40-119(40)-915

T40-119(40)X-915

каталог за T40-119(40)X-915