This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Контакт форма за нарачка

Пополнете ја формата со Ваши податоци и со податоци за Вашата нарачка и тоа:  Тип на панел ( зиден или кровен ) , тип на врска ( скриена или видлива), тип на микропрофил ( ST, PL, LS), дебелина на лимови ( 0.30/0.40, 0.30/0.50 , 0.40/0.40 , 0.40/0.50),  дебелина на изoлација ( од 30мм до 230мм ), боја на Поцинкуваните лимови и количина на панелите за да можеме навремено да Ви издадеме понуда. 

Р.К.И. Панели

Скопје, Македонија

078 348 567 info@rki-mk.com