image1

           РКИ Македонија е овластен дистрибутер за сите Ruukki производи . Имаме широка палета на RUUKKI Сендвич панели од највисок квалитет според Европски Стандарди. Нашата палета на производи се состои од термоизолациони сендвич панели со Минерална Волна, PUR и PIR изолација.  За подетално објаснување со какви панели располагаме, нивни димензии и технички карактеристики посетете го следниов линк -      RUUKKI Сендвич Панели. 


       RUUKKI сендвич панелите се вградуваат во Индустриски Објекти, Производствени Хали, Логистички Центри, Магацини за храна, Комерцијално-Деловни Објекти, Лаборатории, Фармацевтски Погони, Агро-Фарми, Спортски Сали, кровови на Станбени Згради, кровови на приватни куќи, и др.


Преземете Флаер за Панели тука.


Посетете ја глобалната вебстрана на Ruukki www.ruukki.com и фејсбук страната https://www.facebook.com/ruukki за најнови информации за Ruukki производите.

image2

        RUUKKI фасадите се иновативен бренд кој на нашиот пазар носи метални фасади направени од различни материјали  и во најразлични облици кои се одликуваат со највисок квалитет и технички карактеристики. Со употреба на фасадите на RUUKKI ќе го подобрите изгледот на Вашите објекти истовремено зголемувајќи ги техничките карактеристики на едно ново повисоко ниво од досегашните опции. Нашите производи се изработени по највисоки Европски стандарди за квалитет , истрајност и заштита на животната средина. Производите ги поседуваат и се изработени според најновите CE, EN и ISO стандарди. Металните Фасади поседуваат цертификат за огноотпорност и се одликуваат со (A1-s1-d0) стандард.  Сите производи се со сертификати и декларации за квалитет и заштита на животната средина.


      Преземете Флаер за Фасади тука.

image3

RUUKKI крововите претставуваат најквалитетно и трајно решение за Вашите кровови. Ruukki произведува покриви во Финска повеќе од 50 години. Ние постојано ги развиваме нашите производи и услуги за да го понудиме вашиот нов дом најдобар можен квалитет. Сите наши производи се исклучително издржливи, потполно сигурни и се обележани со ознаката ЦЕ ( CE ). Нашиот систем за квалитет на класа ви помага да го најдете совршеното решение за кров за вашиот нов дом. Квалитетната класа на производот го дефинира својот технички гарантен период. Квалитетната класа Ruukki е гаранција за квалитет - ветување на кое може да верувате

Контакт

Доколку сакате да нарачате композитни сендвич панели, метални фасади, или било кој друг производ Ruukki можете да не контактирате по телефон или ел. пошта. Можете и да ја пополните формата за контакт со кратка порака и ќе Ве исконтактираме во најкраток можен рок

Р.К.И. Македонија

Skopje, Macedonia

ДТЦ Алуминка, Булевар Партизански Одреди 70б, локал 9, тел. 078 348 567 email: info@rki-mk.com